ЗА ХОТЕЛА

Почувствайте се специални!

Потопете се в модерния комфорт и бутиковата атмосфера на хотел Аризона. Той е кокетно бижу в бързо развиващия се балнео- и спа курорт Павел Баня, което ще Ви изненада със съвременен интериор и ще Ви плени с уютната си обстановка. Почивка, фирмено парти, сватбено тържество или просто уикенд с приятели – хотел Аризона е Вашето място.

Хотел

Хотел Аризона в Павел баня разполага с общо 18 светли и просторни помещения за до 40 души. Нашите двойни стаи и студиа ще отговорят на всички Ваши нужди. В началото на 2020 г. изцяло ги обновихме и направихме по-модерни и комфортни.

Били ли сте в Павел баня?

Ако не сте заповядайте, отправяме Ви официална покана за почивка в Павел баня, ако сте били вече гости на града пробвайте и нашите предложения!

Ако искате да смените обстановката, да се позабавлявате с приятели, да се заредите с положителни емоции, да посетите месните забележителности това е вашето място. При нас не ви предлагаме балнео лечение и нямаме минерална вода, но ще останете очаровани от съотношението цена – качество. Но ако все пак сте решили да съчетаете полезното и приятното в непосредствена близост се намират няколко балнео санаториума до които се стига по халат.